Vuurschaal BBQ accessoires

Handige accessoires zijn net zo belangrijk als een goed kooktoestel. Er is een groot assortiment om u de ultieme kookervaring te geven. Wij leveren een reeks OFYR accessoires geschikt voor de OFYR toestellen en onze Braaipalen.

Voegt u talrijke kooktechnieken toe aan uw buitenkook ervaring. Van grillen of een pizza bakken met de pizza oven tot het roosteren boven het spit met de Rotisserie set , de mogelijkheden zijn eindeloos.

MAAK UW BBQ COMPLEET MET DE JUISTE ACCESSOIRES

Bij Smaak van de Wereld verkopen we ook accessoires die goed van pas komen tijdens het barbecueën met uw barbecue. De hieronder getoonde accessoires passen zowel op onze eigen Braaipaal BBQ als ook de Ofyr BBQ. Vaak zijn dit originele Ofyr accessoires.

OFYR BBQ accessoires

De Braaipaal BBQ en OFYR BBQ zijn echte eyecatchers en garanderen een stukje gezelligheid. Niet alleen de BBQ-er staat te werken maar u zult zien dat iedereen deelneemt aan het buitenkoken. Deze ervaring wordt nog leuker met deze bijpassende accessoires voor bij uw OFYR of Braaipaal BBQ.

Grillsets voor Ofyr en Braaipaal

Naast het grillen op de vuurschaal, kun je de ofyr accessoires gebruiken om je ervaring nog completer te maken. Denk bijvoorbeeld aan de Braziliaanse grillset voor slow cooking direct boven het vuur. Of anders aan de horizontale skewer set om een heerlijke kip te grillen.

Ofyr Pizza oven en Rotisserie set

Wellicht de mooiste accessoires voor uw Braaipaal en OFYR kooktoestel zijn de pizza oven en de rotisserie set. De pizza oven wordt compleet geleverd en wordt eenvoudig boven het vuur geplaatst. Bij de rotisserie set met een spit boven het vuur kunnen grote stukken vlees of gevogelte geplaatst worden.