Vuurschaal BBQ

Een vuurschaal BBQ met grillring is multifunctioneel. Hij is namelijk te gebruiken als chique vuurkorf, maar ook als houtskoolbarbecue. Je kunt je groente, vlees en vis namelijk op de buitenrand leggen en deze zo garen.

Eerste gebruik

Handige weetjes

Grillring

Koken op een grillring

VUURSCHAAL BBQ

Lekker eten en lang buiten zitten op zwoele zomeravonden. Met de stijlvolle vuurschaal BBQ van Smaak van de Wereld is barbecueën nu leuker en gezonder dan ooit. De vuurschaal is multifunctioneel en is te gebruiken als chique vuurkorf maar ook als houtskoolbarbecue. Groente, vlees en vis zijn eenvoudig en gezond te garen. De vuurschaal is in diverse soorten en maten verkrijgbaar, tezamen met diverse praktische accessoires. En heeft u eenmaal genoeg gegeten, dan dient de vuurschaal BBQ vanzelf als een gezellig haardvuur.

Wat is een Braaipaal vuurschaal BBQ?

De vuurschaal BBQ van Smaak van de Wereld noemen wij een braaipaal. En dat is niet voor niets: de naam is overgewaaid uit de Afrikaanse cultuur. In Zuid-Afrika is barbecueën een sociale aangelegenheid en noemen ze dit een braai: eten, drinken en vooral heel veel gezelligheid. Eigenlijk heb je het over ‘barbecueën met een draai’. In de eetcultuur van Zuid-Afrika is braaien heel hot en zó populair, dat we inmiddels ook in Nederland en België vaak over een braai spreken. Na het barbecueën kunt u de vuurschaal zachtjes aan laten en heeft u vanzelf een warm en sfeervol haardvuur, oftewel: typisch een braaipaal.

De lekkerste gerechten met de vuurschaal BBQ

Allereerst is de braaipaal een grillring barbecue. Dankzij de verschillende temperatuurzones van de grillring is de braaipaal geschikt voor vlees, vis en groenten, en kunt u er de lekkerste gerechten op maken. Door eenvoudig een pan op de grillring te plaatsen, kunt u daarnaast ook smakelijke stoofpotjes maken en heerlijke sauzen. Met de juiste accessoires die u bij de vuurschaal BBQ kunt bestellen, kunt u ook boven het vuur barbecueën en zelfs een spit draaien.

Bent u klaar met eten? De schaal waarin het hout gestookt is, geeft nog urenlang een aangename warmte af. Leg dan gerust nog wat hout op het vuur voor nóg meer warmte en een gezellige, lange avond.

Ofyr kooktoestel

OFYR levert ook grillring BBQ’s. Zij noemen hun producten “een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonheid, warmte, eten en vriendschap”. Wij delen deze mening van harte en gebruiken dezelfde materialen en maatvoeringen. Zo passen ook de originele OFYR accessoires op onze braailpaal grillring BBQ. Zo wordt buitenkoken een echt feestje

Omdat wij werken zonder dealernetwerk zijn onze producten echter een stuk goedkoper dan de OFYR.